Juleaftens dag er en fantastisk dag, hvor der bare er så meget glæde og kærlighed hos familierne, hvilket også betyder at børnene har en fantastisk dag, hvor der bare bliver hygget og julet hele dagen, med konfekt og julefjernsyn.

Men det kan også blive en lang dag for de mindste, og især hvis de glæder sig til alle de gaver som de skal have. Derfor er det en god ide at have nogle tips i baghånden til at sikre at dagen går hurtigt og er ikke er nogle børn der keder sig. Så her kommer nogle tips du kan bruge.

Spil brætspil

Brætspil er en fantastisk måde at underholde børnene på. Alle børn elsker at spille sjove spil som de kan være med til. Der findes så utroligt mange sjove brætspil, så sørg for at have fundet nogle sjove brætspil frem inden dagen begynder så du ved at børnene har noget at give sig til hele dagen, hvis der skulle komme perioder hvor der var mindre at lave.

spil på telefonen

Ja, i dagens danmark, så kommer vi ikke udenom at telefonen er en del af hverdagen. Børnene spiller også spil på telefonen og det er helt iorden. Du kan dog påvirke børnene til at spille nogle mere lærige spil som eksempelvis nogle matematik spil som du kan spille fuldstændig gratis og som i det mindste også hjælper børnene med at regne og lære matematik mens de har det sjovt.

Derudover så findes der utroligt mange gratis spil for børn så der er underholdning nok til mange timer.

Lad børnene hjælpe

Hvis børnene keder sig, så er det bedste du kan gøre, at få dem til at hjælpe dig. De syntes at det er sjovt at være med til at pynte op, dække bord eller hvad der nu mangler at blive gjort, hvilket også gør at de syntes det er sjovt at være en del af aftenen. Derfor bør du opmuntre dine børn til at hjælpe med det hele, så de hurtigt både kan få det sjovt, i kan være sammen og timerne går lynhurtigt.

Skal du have en lækker julesweater, så køb de flotteste hos danske jule-sweaters.dk Se deres juletilbud ved at klikke her

Rate this post