Julesok

Vidste du at en julesok er den eneste slags sok du kan tillade dig at hænge over pejsen uden at folk kigger mærkeligt på dig? Find din nye dekorative julesok her og slip for bebrejdende blikke fra familien på juleaften.

Jukesok med motiv af Santa Claus

Santa Claus julesok

Set til 99,-

Rød julesok

Rød julesok

Set til 99,-

Jukesok med julemandsmotiv

Julesok med julemands motiv

Set til 99,-

Jukesok med julemandsmotiv

Father Christmas julesok

Set til 99,-

Jukesok med julemandsmotiv

Christmas julesok

Set til 99,-

Hvordan bruger man egentlig en Julesok?

Julesokken kan som skrevet, anvendes som man har lyst. Enten kan den hver aften, efter børnene har lukket øjnene, blive fyldt med lidt julegodter, pebernødder eller måske en lille gave. Hver morgen kan børnene glæde så sig til at se, hvad julenissen har bragt dem natten over. Måske bliver det endda en smule lettere at få dem ud af fjerene om morgenen.

Andre bruger Julesokken som en adventskalender. Den kan både bruges til at glæde de små, men kan også være en fin ide til at overraske og glæde eksempelvis sin udkårne.
Her er det, som traditionernes forskrifter byder os, de fire søndage op til jul, at den heldige modtager kan finde en mindre eller større gave i sokken om morgenen.

Julesokken er også noget der tages i brug på din arbejdsplads. Mange arbejdspladser har forskellige julespil kørende i det kolde december-vejr, her kan en julesok være et anderledes og godt indslag. Hvem ved, måske kan du selv finde på en måde at anvende Julesokken på, og starte dine egne traditioner med i hjemmet eller på arbejdspladsen.

Find den helt rigtige Julesok

Når du har besluttet hvordan du vil bruge Julesokkerne, er næste skridt at vælge hvilken slags Julesok man vil bruge til formålet. Her findes der et hav af muligheder, både til de små og de store gaver, til børnene eller til sin udkårne eller måske en Julesok med et passende tema til for eksempel den fodbold-tossede knægt eller pigen der elsker Disneys Frost.

Julesokkerne kan findes i et meget bredt udvalg. Du kan vælge de mere klassiske Julesokker med små nisser, sne og kaner på. Der findes også mere stilrene og minimalistiske Julesokker, der er Julesokker med fodbold-logoer og du kan endda få skrevet et specifikt navn på din egen Julesok og derved gøre den personlig. Når det kommer til farverne, er der også her en masse muligheder. Du behøver ikke vælge den helt klassiske røde og hvide Julesok, det kan også være en stribet blå og hvid eller måske en helt enkelt ensfarvet Julesok.

Julesokkerne spreder ekstra god julestemning i hjemmet, på arbejdet eller måske i institutionen. Julesokkerne og de medfølgende traditioner kan give det ekstra lille pift til at få juleatmosfæren helt i top. De fungerer, også uden gaver og slik, som fine dekorationer eller pyntegenstande gennem december måned.

Julesokkerne bliver hurtigt en hyggelig og tilbagevendende tradition, så hvis man køber en flot Julesok i god kvalitet, kan den ofte bruges år efter år. Når først Julesokken er på plads, er det tid til at fylde dem med overraskelser, eller måske lige netop den gave dit barn har gået og ønsket sig.

Skal du have en lækker julesweater, så køb de flotteste hos danske jule-sweaters.dk Se deres juletilbud ved at klikke her