Dette indhold er sponsoreret.

 

Arbejder du på et lager eller værksted, ved du sikkert, at der ofte er brug for forskellige hjælpemidler for at lette arbejdsopgaverne, som nogle gange kan være fysisk krævende. Det er derfor vigtigt at finde nogle gode løsninger, der skåner medarbejderne og effektiviserer arbejdsgangene. Ofte bliver der kørt varer ud og ind af lastbiler, som ikke nødvendigvis har læssebagsmæk. Derfor kan en rampe være en god idé for dig, der har brug for at effektivisere transporten ind og ud af lastbiler og trailere. En god arbejdsstol kan også være en af nøgleordene, når det gælder gode løsninger på arbejdspladsen, og særligt når det handler om komfort.

Rampe til nem transport og lastning

En rampe kan bruges til mange ting, og der findes et hav af forskellige ramper. Skal der fragtes forskellige køretøjer, er det ofte nødvendigt med en rampe, og der er opkørselsramper en rigtig god investering. På den måde kan man nemt og hurtigt laste køretøjer på en trailer eller lastbil. En opkørselsrampe består af en lille opkørsel til hvert hjul, således at køretøjet kan skubbes på traileren eller lastbilen. Ved pålæsning eller aflæsning af almindelige varer er en rampe til gods en god løsning. Det er nemlig muligt at bruge sækkevogne og andre transportvogne til at transportere varer ind og ud af bilen på en meget effektiv måde. Er der brug for at transportere større gods, kan man med fordel bruge en palleløfter. Ramperne er nemlig lavet i en rigtig god kvalitet, så de kan modstå lidt af hvert.

Arbejdsstol med god komfort

Når du har fået styr på transporten, kan du kaste blikket mod komforten. Det er nemlig ikke kun vigtigt, at praktikken og arbejdsgangene fungerer. Komforten er noget af det vigtigste og særligt på arbejdspladser, der er fysisk krævende. Derfor kan en arbejdsstol med god komfort være løsningen for dig og din arbejdsplads. Der findes mange forskellige stole i forskellige varianter og med forskellige funktioner. Nogle ønsker eksempelvis ryglæn, mens andre prioriterer, at der er hjul og armlæn på stolen. Det er også muligt med en kombination af alle funktioner. Derudover er det også vigtigt at prioritere stolens sæde, som er helt afgørende for, om man sidder godt eller dårligt.

Andre gode løsninger

Hvis der er mange stole med hjul på din arbejdsplads, kan du overveje, om der skal investeres i stoleunderlag. Et stoleunderlag beskytter gulve og tæpper mod mærker fra stole, fodtøj og andet slitage, ligesom stolene får lettere ved at rulle på underlaget. Du kan med fordel kigge efter underlag med runde hjørner, så medarbejderne ikke snubler over underlaget. Sikkerhed frem for alt.

Skal du have en lækker julesweater, så køb de flotteste hos danske jule-sweaters.dk Se deres juletilbud ved at klikke her

Rate this post