Os bag christmasjumper.dk

Hvad er en jul uden en corny julesweater? Her hos Christmasjumper.dk synes vi i hvert fald ikke, at det er rigtig jul, uden at man som minimum har én julesweater hængende i garderoben.

Vi har begge rejst en del i England og USA, hvorfor vi for længst er blevet introduceret til julesweatere i alle afskygninger. I begge lande er der store traditioner for, at man i den søde højtid ifører sig en passende og til tider en kikset julesweater. Det kom faktisk bag på os i hvor høj grad og hvor mange, som rent faktisk frivilligt iførte sig disse hæslige sweaters, samt hvor ekstreme og overpyntede nogle af dem var. Under vores rejser blev vi begge meget betagede af traditionen, som vi nu gerne vil dele med resten af Danmark. Derfor har vi startet Christmasjumper.dk, for vi synes bestemt ikke, at du skal snydes for at tage del i den underlige og elskelige tradition.

Julesweatere findes i et hav af forskellige udgaver, og vi har her på Christmasjumper.dk forsøgt at holde vores udvalg så bredt så muligt, således at der er noget for enhver smag. Hvis du er klar på at gå all-in på traditionen, kan du derfor finde julesweaters, hvor der hverken er sparet på LED-lys, glimmer og 3D-effekter. Hvis du derimod er mere til den diskrete udgave, kan du også finde Sarah Lund-inspirerede sweatere (hvis en islandsk sweater og en julesweater fik en baby), som er mere diskrete i deres udtryk.

Vi gør opmærksom på, at vi er en henvisningsside og derfor ikke selv varetager salget af juletrøjerne. Vi kan derfor ikke holdes til ansvar for eventuelle prisændringer etc. Vi prøver så vidt muligt at holde os ajour i forhold til de aktuelle salgspriser.

Vi ønsker jer en glædelig jul fyldt med sjov, pebernødder og risalamande i lange baner.

Philip og Andreas.

 
Reklamebeskyttelse

 

Skal du have en lækker julesweater, så køb de flotteste hos danske jule-sweaters.dk Se deres juletilbud ved at klikke her