Skal du købe julegaver, men har svært ved at få et til at hænge sammen rent økonomisk? Så skal du bare vide at du ikke er den eneste der har stået i denne situation. Derfor er der også kommet en del tips til hvordan du kan få råd til julegaver og fremover forhåbenligt ikke kommer til at stå i samme situation igen. Vi har nemlig her lavet nogle tips som hjælper dig igennem det næste gaveræs.

Hvem skal have gaver?

Du skal først og fremmest finde ud af hvem der rent faktisk skal have en gave. Derfor bør du lave en komplet liste over hvem der skal have en gave, så du ved hvor meget der skal sættes til side.

Hvor meget giver i for?

Nu skal du finde ud af hvor mange penge i giver hinnden for. Det er en god ide inden at i begynder at købe gaverne, at i taler omkring hvor mange penge i giver hinanden for. For på den måde, kan du også få sagt at pengene er små, så du vil fortrække hvis gaven ikke bliver så stor i år. På den måde kan det blive en del lettere at få pengene til gaverne, hvis de pludseligt bliver en del mindre.

Køb når der er udsalg

Det er altid en gode ide at købe gaver når der er udsalg. Her kan du eksempelvis udnytte at der er black friday i november, hvor du i mange tilfælde kan spare rigtigt mange penge på julegaverne. Så selvom i har aftalt et mindre beløb, så kan du måske give en gave som koster det samme som du plejer, men bare for væsentligt mindre penge.

Tjen flere penge

Det er klart at denne mulighed ikke er så simpel som det lyder for mange. Men den bedste måde at få råd til julegaverne er ved at tjene flere penge. Men hvordan kan du gøre det? Her vil jeg komme med et par forslag.

Invester i aktier

Hvis du gerne vil forøge din formue, så kan du gøre det ved at investere i aktier. Her findes der mange mulighed for at komme i gang for små penge og du kan endda vælge en platform som nordnet som tilbyder månedsopsparing automatisk, hvor du i løbet af året bare skal overføre penge til hver måned, og så vil de blive automatisk investeret for dig.

Samle pant

Pant er naturligvis ikke den ting man vælger først, men der kan faktisk tjenes en del penge ved at indsamle pant, hvis man blot er opmærksom på tomme flasker rundt omkring, og hvis man altid har en rygsæk med sig, så kan man sagtens samle for eksempelvis 20 kroner om dagen. Det vil blive til 600 kroner om måneden så du i løbet af få måneder burde have råd til alle dine julegaver.

Skal du have en lækker julesweater, så køb de flotteste hos danske jule-sweaters.dk Se deres juletilbud ved at klikke her

Rate this post