Skal du give en hund i julegave? Så er det en god at huske alle de ting man ikke normalt forbinder med at give en hund i julegave.

Der er nemlig en masse praktiske ting som du skal have i mente når du køber en hund som du gerne vil give til dit barn, din kæreste eller hvem du nu ønsker at give en hund til.

Vi har her en lille liste med hvad du bør huske på, når du giver en hund i gave.

Husk hundeforsikring

Når du skal give en hund væk, så skal du huske at alle hunde skal have en hundeforsikring. Hvis du er på jagt efter en billig hundeforsikring, så findes der utroligt mange selskaber at vælge imellem, men en af de selskaber som er store indenfor hundeforsikring er Agria Hundeforsikring som er anbefalet af mange, mens man med en Alka Hundeforsikring også er rimelig godt kørende, både med lav pris men også med fornuftig dækning.

Det er lovpligtigt at få en hundeforsikring på sin hund, så derfor er det nødvendigt at du skal sikre at hunden har dette.

 

køb et halsbånd

Når man giver en hund væk, så er du også nød til at give et halsbånd til den nye ejer. Når man skal have en hund så skal man jo tur med den, og det er ikke muligt at gå tur hvis man ikke har et halsbånd omkring hundens hals, så den ikke løber væk. Her findes der en masse modeller hvor mange kan strække sig langt mens andre er meget korte og derved ikke kan bruges til at lade hunden løbe frit på samme måde. Begge modeller er populære så derfor skal du selv vurdere hvilket et der er bedst til modtageren.

 

Giv den noget hundelegetøj

Når du giver en hund, så er det ofte en god ide at give noget hundelegetøj med i gaven, da hunden elsker at blive leget med, så det bliver en god oplevelse at modtage hunden, og kunne lege med den lige bagefter. Dette kombineret med at der også er et halsbånd til hunden sikre også at man kan komme ud og gå en tur med det samme, hvilket en ny ejer af en hund ville elske at komme i gang med.

Skal du have en lækker julesweater, så køb de flotteste hos danske jule-sweaters.dk Se deres juletilbud ved at klikke her

Rate this post