Har du problemer med at finde pengene til julegaverne og ved ikke hvordan du skal få råd til dem? Så er der godt nyt, for i de fleste tilfælde kan du finde pengene ved nogle af de offentlige udbetalinger som forhåbentligt kan hjælpe dig. Der er ingen grund til ikke at udnytte disse muligheder og derfor vil kommed ind på nogle af de muligheder du kan gøre brug af.

 

Brug børnepenge på julegaver

Hvis du har børn under 18 år, så er du heldig, for så vil der være en ekstra udbetaling fra det offentlige som du kan gøre brug af. Hvert kvartal så vil du få udbetaling af børnepenge som du kan bruge hvad du har lyst til. Men hvis du er smart, så gemmer du alle disse penge til når du skal bruge dem på julegaverne, så du er sikker på at have en ekstra opsparing så du ikke ender med at stå uden penge nok til at give de julegaver du gerne vil. Læs mere om børnepenge her.

 

Få din fritvalgskonto udbetalt

Hvis du er ansat som funktionær så vil du på mange arbejdspladser have en fritvalgskonto som du kan få udbetalt i forbindelse med ferie. Selvom det her ikke er en offentlig udbetaling, så syntes vi alligevel at den er værd at have med her i artiklen. Her får du en ekstra procent sats ekstra i din løn, som du kan få udbetalt når du afholder din ferie. Derfor kan du vælge at spare pengene op i løbet af året og ikke få dem udbetalt, så du har pengene til at give julegaver til alle dem du ønsker. Prøv at se din lønseddel i enten højre eller venstre hjørne i bunden og se om der ikke godt nok står et beløb der, som du kan se vokser for her måned.

julegaver på SU

SU er endnu en af de udbetalinger fra det offentlige der kan hjælpe dig med at få råd til julegaverne, også selvom pengene er små. For selvom SU gives til dem der studere, så er det ikke unormalt at man har et job ved siden af. Derfor kan du vælge at enten bruge en del af din SU hver måned som opsparing til julegaverne eller også bruger du lønnen fra dit job som du har ved siden af dit studie. Men du får ihvertfald udbetalt hver måned.

Konklusion

Uanset hvor mange penge du bruger på julegaver, så burde du kunne finde en løsning, så du kan få skrabet nogle penge sammen. Og hvis du vil se hvornår alle de offentlige udbetalinger er og hvilke der findes, så kan du finde en oversigt på udbetalingsoversigt.dk hvor der er skrevet både datoerne for udbetalingerne, men også alle informationerne omkring udbetalinger som eksempelvis dem her på listen.

Held og lykke med julegaverne.

Skal du have en lækker julesweater, så køb de flotteste hos danske jule-sweaters.dk Se deres juletilbud ved at klikke her

Rate this post