Guide til de bedste striktrøjer til kvinder

Striktrøjer til kvinder er en trend, der aldrig går af mode. Hver sæson får vi nye modeller i sæsonens hotteste farver og snit, så du hele tiden har de fedeste striktrøjer i din garderobe. Men heldigvis er en striktrøje også en klassiker, som du kan bruge igen og igen.

Her gennemgår vi nogle af de forskellige slags striktrøjer på markedet og guider dig til at købe den helt rigtige for dig.

Find rundt i de forskellige typer og materialer

En striktrøje kan se ud på utallige måder. Den kan være lang, kort, oversize eller tætsiddende, og kraven kan være høj eller lav, den kan have en udskæring, og måske har den slet ikke nogen ærmer. Derfor vil vi nævne nogle af de mest almindelige typer, så du nemt kan finde den, du mangler i din garderobe.

Sweater eller cardigan

Helt overordnet kan en striktrøje være lukket eller åben. Du ser typisk den lukkede striktrøje kaldt en sweater, pullover eller ganske enkelt bare en strik, mens den åbne udgave typisk kaldes en cardigan eller trøje med eller uden knapper. Du kan skabe meget forskellige looks med de to typer, og især cardiganen, hvor du kan vælge forskellige slags knapper eller lynlås, giver dig mulighed for at peppe en almindelig arbejdsskjorte eller basic top op.

V-hals, rund udskæring eller krave

Striktrøjer kan være meget forskellige i halsen, og de mest klassiske typer er V-hals, rund eller en form for krave. Kraven kan være en høj rullekrave eller blot et bredt stykke, der giver et flot og enkelt udtryk. V-halsen er især god til det kølige forår eller efterår, hvor du gerne vil varme dig med en lækker strik, men uden at være pakket helt ind endnu. Den runde udskæring giver også et lidt lettere udtryk ligesom en V-hals.

Lang, cropped eller normal

Det bedste ved striktrøjer er, at du kan have skabet fyldt med dem, uden at du har nogen, der egentlig ligner hinanden. Det er både på grund af udskæringen og om den er åben eller lukket, men også fordi du kan vælge vidt forskellige længder. Har du for eksempel en løs kjole på, er en cropped striktrøje et godt valg, fordi det løfter hele looket lidt. En lang strik er flot over et par jeans eller en tætsiddende kjole eller nederdel, mens en striktrøje i normal længde faktisk går til det meste. Vælg lidt af hvert eller lige den længde, der passer bedst til din stil og garderobe.

Langærmet striktrøje eller vest

Når du tænker på en striktrøje, er det nok først og fremmest en trøje med lange ærmer, du forestiller dig. Hvad enten det er en cropped, lang, åben eller oversize striktrøje, har den normalt lange ærmer. Men striktrøjer uden ærmer er også et stort hit på modescenen i dag – en såkaldt sweater- eller strikvest. Du kan style din sweatervest med en enkel skjorte indenunder eller bruge den på lune dage med kun en top under, så du har bare arme.

Shop din nye yndlingsstriktrøje online

Onlineshopping er den perfekte måde at fylde garderoben uden at skulle ud af hyggetøjet og sofaen. Det giver dig god tid til at kigge sortimentet af striktrøjer igennem og forelske dig i forskellige styles – og så kan du endda få levering lige til døren.

Hos Lykke by Lykke finder du et stort udvalg af striktrøjer i alverdens afskygninger. Lige meget om du er ude efter en farvestrålende striktrøje med brede striber eller en ensfarvet sweater med fine snoninger på forsiden, kan du finde det her. Lykke by Lykke har striktrøjer fra mange populære mærker til kvinder, så hvis du har et yndlingsmærke, kan du nemt finde alle striktrøjer lige præcis derfra.

Så læn dig tilbage og klik dig igennem det store udvalg af fine striktrøjer til kvinder, der passer til enhver lejlighed. Du kan også finde lettere udgaver, som du kan bruge på en kølig sommeraften, eller når du bare skal have et blødt lag mere på, når du hygger derhjemme.

 

Skal du have en lækker julesweater, så køb de flotteste hos danske jule-sweaters.dk Se deres juletilbud ved at klikke her

Rate this post