Julen er så dejlig en tid på året – og nu er det endelig ved at nærme sig igen. Har du en veninde, søster eller måske en mor, du virkelig gerne vil gøre noget godt for i julen og kræse omkring? Men er du lidt på bar bund over, hvad du skal finde på for at få julestemningen helt i top? Det giver vi dig nogle gode ideer til herunder.

Er der noget, vi gør i julen, så er det at gøre meget for at bringe glæde hos andre. Men er du ikke så god til at komme på kreative ideer, kan det være en udfordring. Det behøver du dog ikke hænge med nissehuen over, da vi er kommet på nogle ret gode ideer.

Lav en personlig julekalender til hende

December er den eneste måned, hvor vi har en oplagt undskyldning for at give andre gaver hver eneste dag. Vil du gerne glæde hende mere end bare på juleaften, kan du med fordel lave en julekalender. De kan tage sig ud på mange måder og kan indeholde alt lige fra chokolade, teposer, kaffevarianter, slik eller søde tekster, som du selv har skrevet.

Ved at fylde julekalenderen med indhold, som du ved, hun virkelig godt kan lide og sætter pris på at få, bringer du med garanti glæde og hjertevarme alle 24 dage frem til juleaften.

Inviter på julebag

Er der noget mere hyggeligt end duften af nybagte julesmåkager? Det er i hvert fald svært at slå i december. Julebag og konfektlavning er en perfekt undskyldning for at bruge ekstra tid sammen i december. Det bringer altid glæde, fordi det er forbundet med hygge, afslapning, god julemusik, varm kakao og bare vaskeægte julestemning.

Med en god opskrift ved hånden er det heldigvis heller ikke så svært – så er spørgsmålet blot, om I kan blive enige om, hvilke småkager der skal bages?

Giv en julegave, der overrasker

Når jagten på julegaver indledes, gør vi det alle sammen med en intention om at finde en julegave, der er endnu bedre end sidste år. Men hvis det gør det sværere for dig at finde på, hvad du skal give hende, bør du i stedet tænke i andre baner: hvad vil overraske hende at få i julegave?

Er det parfumen, hun altid snakke om? Koncertbilletterne, hun ikke selv har råd til? Eller måske en oplevelse, hun ikke selv havde tænkt på, hun gerne ville? Der er masser af ideer til julegaver til hende, når først du begynder at tænke i lidt mere kreative baner.

Det vigtigste er, at du har hjertet og den gode julestemning med, når du går i gang med at finde på ideer og hyggelige ting, der kan glæde hende flere gange i december. Det er altid tanken, der tæller – så vi er sikre på, at hun bliver glad, uanset hvordan julekalenderen kommer til at være, eller hvilke småkager du måske synes, I skal bage sammen i en eller flere af weekenderne.

 

 

 

 

Skal du have en lækker julesweater, så køb de flotteste hos danske jule-sweaters.dk Se deres juletilbud ved at klikke her

Rate this post