Har du svært ved at finde den rette julegave og mangler inspiration eller mangler du en gaveide som er helt unik og som personen du giver gaven til ikke ved hvad er, så er du havnet på det rette sted. For at give en digital julegave som en VPN vil være en perfekt gave som kan give personen der får gaven en større sikkerhed på internettet samt sikre at holde personen anonym. Læs videre for at finde ud af om en vpn er den rette gave for dig.

 

Hvad er VPN?

VPN står for Virtuel private network. Som navnet antyder så er VPN faktisk et virtuelt netværk som disse tjenester har skabt for at sikre anonymitet på internettet hvilket giver en forøget sikkerhed som privatperson, når man søger rundt omkring på internettet. Hvis du benytter dig af VPN kan du logge ind på den udvalgte tjeneste og få dirigeret din trafik igennem deres servere. Det betyder helt konkret at det ligner at du befinder dig på deres servers adresse i stedet for din egen servers adresse, hvilket gør at du pludseligt går fra at være eksponeret på internettet til at være helt anonym.
For når du besøger en hjemmeside, så kan denne hjemmeside se alle oplysninger omkring dig, såsom hvor du er fra og hvor du bor. Det kan du undgå med VPN. Hvis du vil give denne gave som julegave så kan du finde en oversigt over alle de større VPN tjenester på VPN-zone.dk som har lavet en sammenligning af dem alle sammen.

 

Hvad koster VPN?

VPN er relativt billigt og koster ikke særligt meget i forhold til det udbytte du får af at bruge tjenesten. Andre typer sikkerhed på internettet koster meget mere. Du skal regne med at prisen for VPN er mellem 20 og 40 kroner om måneden og jo længere tid du køber jo billigere bliver det.

Hvad kan man ellers bruge VPN til?

En af de mest velkendte muligheder man har, når man bruger VPN er at man kan se Netflix fra USA selvom man befinder sig i Danmark. Årsagen til at dette er interessant for mange er fordi at udvalget af film og serier i USA er dobbelt så stort som i Danmark, hvilket altså betyder at du får muligheden for et større udvalg end du har idag. Hvis du vil se hvordan du gøre dette, så se hvordan du bruger VPN til Netflix her hvor VPN-Zone.dk har lavet en udførlig guide til hvordan du kommer i gang med at få sat dit Netflix fra USA op så du kan se amerikansk Netflix.

Skal du have en lækker julesweater, så køb de flotteste hos danske jule-sweaters.dk Se deres juletilbud ved at klikke her

Rate this post