Skal du give en julegave til en rigtig nørd, så kan det godt være svært at finde det helt rigtige fordi du sandsynligvis ikke kender noget til den verden som han eller hende er inde i. Derfor kan det godt være svært at finde den rette gave som ikke skal byttes. Men bare rolig, for vi kommer med vores liste med 3 julegaver til nørden.

Ny telefon

Hvis du ved at nørden ikke har fået skiftet sin telefon ud i et stykke tid, så vil det være oplagt at kigge på en ny telefon i gave. Der findes mange muligheder, men du bør dog sikre at du vælger den rette alligevel, da der er kæmpe forskel på en iphone med iOS styresystem og en Samsung med Android styresystem. Men du kan altid tjekke iphoneluppen.dk hvor du kan finde de nyeste modeller af iphones, Apple TV og informationerne omkring dem, så du kan blive opdateret på de nyeste modelle.

Et apple watch

Hvis det er en rigtig nørd, så er der ingen tvivl om at et apple watch vil falde i god jord. Det er en af de nyeste former for teknik, hvor man som nørd kan få lov til at være en af de første til at få det prøvet. Med et apple watch kan du naturligvis se klokken. Men det er langt fra det hele, for du kan også bruge den som en mobil telefon og på den måde tale med det, kombieret med at du endda også kan bruge den til at læse beskeder fra din telefon derpå, hvilket betyder at det er slut med at tage telefonen op for at se hvem der har skrevet til dig, fordi du har det siddende på armen hele tiden.

Wifi forstærker

En Wifi forstærker vil være den perfekte gave til nørden der vil have forbindelse overalt i hjemmet. Hvis nørden har et stort hjem hvor der kan halte med forbindelsen længst væk fra routeren, så vil du med fordel kunne give ham en Wifi forstærker i julegave, så du kan sikre at dette problem bliver løst.

En wifi forstærker kan også hjælpe med at styrke den nuværende wifi forbindelse, hvis det er en trådløs forbindelse der bliver brugt.

Spørg ham først

Men inden du køber nogle af overstående gaver, så bør du lige spørge nørden hvilken gave han ønsker sig til julegave, da det kan være at der er noget som han eller hun allerede mangler. For det er klart at der ikke findes nogen bedre gave end dem som man ønsker sig.

Held og lykke med gavejagten.

Skal du have en lækker julesweater, så køb de flotteste hos danske jule-sweaters.dk Se deres juletilbud ved at klikke her

Rate this post