Vil du gerne give en god gave til en mand som har alt, så kan det ofte være svær at ramme helt rigtigt fordi du sandsynligvis står uden en ønskeseddel og derfor ikke har noget som helst at gå efter. Men det behøver faktisk ikke at være så svært at finde en gave til ham der har alt fordi han, som du jo nok udmærket godt ved, ikke rent faktisk har alt. Der vil altid være ting som han kan bruge eller mangler fordi han ikke har dem, og her skal du måske være lidt kreativ for at finde disse ting.

Men vi har faktisk lavet en simpel liste med 3 gaveideer til manden der har alt, så du med garanti finder en gave som alligevel bliver taget godt imod, fordi du vil overraske ham med disse gaver.

gave til ham der har alt slips og taske til mænd

Et flot slips til mænd

Hvis du virkeligt gerne vil give en gave som han både bliver overrasket over, men som han også helt sikkert bliver glad for, så er det et slips i gave en oplagt gave til langt de fleste mænd som af og til skal i pænt tøj, uanset om det er til arbejde eller til hverdag, eller måske til festlige lejligheder, så er et slips i langt de fleste tilfælde en god gave at give. Der findes blå slips, sorte slips og der er altid nye mode slips som er passende til enhver lejlighed.

En flot taske til mænd

Der findes virkeligt mange flotte tasker derude og langt de fleste mænd har en taske, uanset om det er en taske til ryggen eller en træningstaske. Men du kan også finde nogle smarte moderigtige tasker fra kendte brands som holder i årevis, som uden tvivl også falder i god jord. F.eks. kan en skuldertaske til mænd være oplagt til en mand som rejser meget hvor de er helt ideelle til at opbevare tegnebog, telefon m.v. i, når man eksempelvis har shorts på.

 

 

Skal du have en lækker julesweater, så køb de flotteste hos danske jule-sweaters.dk Se deres juletilbud ved at klikke her

Rate this post