Kunne du godt tænke dig at kunne give julegaver uden at det ville påvirke din økonomi hvert år? Så vil denne artikel være interessant for dig. Crowdlending giver dig nemlig mulighed for at investere din opsparing i lån, præcis som banken gør når du låner penge af dem og betaler renter tilbage. Så på den måde får du altså mulighed for at tage bankens rolle, og lade dine penge arbejde for dig.

Men lad os grave ind i hvad crowdlending er og hvorfor du muligvis kan gøre brug af det.

Hvad er crowdlending?

Crowdlending giver dig mulighed for at investere i lån sammen med andre investorer (the crowd) hvor i går sammen om at finansiere nogle lån. Det betyder altså at enten privatpersoner eller virksomheder ansøger om et lån til eks. 10.000 kroner. Så er i 100 der går sammen om at investere 100 kroner hver især i dette lån. På den måde kan man komme i gang med crowdlending med meget få penge og afkastet er ofte på over 10 % om året. Der findes en masse forskellige crowdlending platforme og hvis du vil se en oversigt så kan du finde den på crowdlendingdanmark.dk hvor du kan finde anmeldelser af de forskellige platforme samt hvilket afkast du kan forvente at få på dem hver især.

Brug afkastet på julegaver

Når man investere i crowdlending så tjener man som sagt penge på rente indtægterne man modtager for at låne sine penge ud. Men da du kan sætte din auto Invest funktion op på stort set alle de platforme der findes indenfor crowdlending, så kan du lave en fast overførsel til din crowdlending konto som bliver automatisk investeret. Dette kan du gøre henover året, og så kan du bruge dit afkast eller bare en del af dit afkast til at betale for dine julegaver.Dette kan du gøre år efter år og når afkastet er stort nok, så kan du ende med ikke at skulle have dine lønpenge op af lommerne for at give julegaver, da din investerings afkast klarer det hele.

Hvor investere man i lån?

Der findes mange crowdlending platforme hvor du kan investere i lån. Du kan vælge at læse denne anmeldelse af mintos hvor du kan få en ide omkring hvordan det hele fungere, men det er lettere bare selv at komme i gang for at teste det af. De fleste crowdlending platforme er ikke nødvendigvis i Danmark, så derfor kræves det at du overfører penge til de udlandske crowdlending platforme hvis du ønsker at få de bedste muligheder.

Skal du have en lækker julesweater, så køb de flotteste hos danske jule-sweaters.dk Se deres juletilbud ved at klikke her

Rate this post