Nu er det endeligt den store dag. Dagen som man har ladet op til hele december, hvor der er blevet hørt julemusik, set julefjernsyn og generelt er der blevet julet en hel masse. Og nu skal gæsterne snart komme til den vigtigste aften af dem alle sammen. Nemlig juleaften.
Men hvad skal du huske at gøre inden gæsterne kommer så du er forberedt bedst muligt? Bare rolig, for vi hjælper dig.

 

Husk at gøre rent, også vinduerne

Når man gør rent, så er noget af det sidste man tænker på at gøre rent ens vinduer. Men det er ærgeligt, for når man har brugt hele dagen på at gøre hytten ren, hvorfor så ikke sikre at når gæsterne kommer, så ser de ikke beskidte vinduer. Det tager ingen tid at gøre dine vinduer rene og hvis du bruger en vinduesskraber så undgår du også at der kommer de der irriterende streger bagefter. Det er også vigtigt at bruge en vinduesskraber hvis der er minus grader, da vandet på ruderne som er tilbage ville fryse til is.

 

Pynt bordet med julepynt

Når man gør klar til at gæsterne kommer, og forbereder alt julemaden, så er det ikke sikkert at man lige tænker over pynten på bordet, men det er altså en vigtig del af julebordet, da det trods alt er den sidste dag med jul på året. Derfor skal du huske lige at sætte et par nissemænd og julehjerter på bordet, for at give lidt julestemning.

 

Ryd op

Den her er lige til højrebenet, men du skal naturligvis rydde op inden gæsterne kommer, da ingen ønsker at have gæster hvis der er roddet. Ofte så kan man rydde hurtigt op, hvis man lige tager sig tiden til at få tingene på plads og det kan du gøre når maden er forberedt, så du er sikker på at det vigtigste er iorden.

 

Gør din ovn ren

Her er noget som mange ikke tænker over at gøre inden gæsterne kommer, men som de kommer til at ærge sig over når de første er kommet. Der er ikke noget værre end at holde juleaften og skulle kigge ind i ovnen meget af aftenen sammen med gæsterne, og se en fuldstændig beskidt ovn. Derfor bør du sørge for at få gjort din ovn ren inden de kommer. Her kan en nanosvamp eller melaminsvamp gøre underværker da de er utroligt effektive mod den slags skidt. Hvis du vil vide mere omkring denne slags svamp så læs denne anmeldelse af nanosvamp og melaminsvamp her

Skal du have en lækker julesweater, så køb de flotteste hos danske jule-sweaters.dk Se deres juletilbud ved at klikke her

Rate this post