LED lys julesweater

Set til 299,-

Gå til butik

Julesweater med lys – Find din juletrøje med lys

Vi har her den ultimative LED julesweater med lys, og det er indiskutabelt. Iført denne sweater er du garanteret altid at være festens midtpunkt. Folk vil vende sig om efter dig på gaden. Piger vil dåne for dine fødder. Mænd vil gøre det samme. Hvorfor? Fordi det her er den ultimativt grimmeste julesweater. Sweateren har et motiv af en hyggelig lille hytte, en sløjfe (i 3D!), smukke gule stjerner på en blå himmel, og det bedste af det hele: Et juletræ, som lyser op ved hjælp af LED-lys igennem små søde pomponer i glimmer. Du tænker sikkert, at det da liiige er over grænsen for, hvad man kan tillade sig at putte på en sweater. Det er det ikke. Du er nød til at få denne julesweater med lys i LED og 3D effekt.

Den her sweater er så kikset, at ikke engang din mormor ville have kunne kreere sådan et påfund. Sweateren er både grim, når lyset er tændt, og når det er slukket – så du kan style den præcis, som du har lyst til. Hvis du vil have den tændt, sidder der en diskret knap (fordi diskret er nøgleordet, hvad angår denne sweater), hvor du kan tænde og slukke for lysshowet.

Med den her sweater kan du altid have den der smarte, ironiske distance til alt, hvad du foretager dig, og du glider let og elegant uden om tøjkriser i hele december. For hvem narrer du? Svaret er ingen. Vi ved jo godt, at du kommer til at kravle i den her sweater, hver gang du kan slippe afsted med det.

Skal du have en lækker julesweater, så køb de flotteste hos danske jule-sweaters.dk Se deres juletilbud ved at klikke her