Julemandssweater

Set til 299,-

Pull & Bear julemandssweater

Denne julemandssweater er too cool for school, og den er perfekt til dig, der deler Pyrus’ forhold til traditioner. Julemanden der pryder denne julesweater er indbegrebet af thuglife med solbriller og en nissehue, som er trukket helt ned i ansigtet. Så hvis du også stemmer for cool jul, så er denne julesweater sikkert lige noget for dig.

Selvom streetmærket Pull&Bear har forsøgt at gøre denne sweater både cool og hip, så er det stadig en julesweater, og julesweaters er per definition både kiksede og altid alt for meget. Hvis du alligevel føler, at du er lidt en bad boy, som endnu ikke er klar til bjælder og alle farverne på en gang, så gør dig klar til at sige Yo! Ho ho i denne striktrøje (det er det, alle de unge gør #sejt). Og du skal da heller ikke snydes for 3D-effekt! Julemandens nissehue er nemlig toppet med en kvast, som stritter ud af trøjen (meget elegant placeret lige ved den ene nipple. Det er slet ikke upassende, når folk kommer over for at røre ved den fine kvast).

Udover cool julemand så har sweateren et indbygget surprise-element. Bagfra ser sweateren helt almindelig og neutral ud, og det eneste folk vil kunne se, er en marineblå sweater. Men de kan bare vente sig, for når du vender dig om, er det jo i virkeligheden en vildt smart julesweater!

Julesweateren her fra Pull&Bear er forsøgt gjort mere cool, men det har faktisk bare gjort den endnu mere kikset. Vi elsker det.

Skal du have en lækker julesweater, så køb de flotteste hos danske jule-sweaters.dk Se deres juletilbud ved at klikke her