Brave Soul Bailey Santa Elf julesweater

Set til 299,-

Brave Soul Bailey Santa Elf

Hvad end du har lyst til at vibe Naughty eller Nice Santa, så er Brave Soul Bailey Santa Elf julesweateren noget for dig. Valget er dit, her hos Christmasjumper.dk dømmer vi ingen. Du behøver ikke engang at dele gaver ud, i denne sweater vil du være nok i dig selv.

Du er måske allerede begyndt at bekymre dig om din form, og du gruer for at se dig selv i badetøj til sommer? De bekymringer synes vi, at vi skal lægge på hylden for nu. Denne sweater bæres nemlig bedst med en lille mave (den er faktisk perfekt, hvis du er gravid), for det er altså mest autentisk, når man skal give den som julemanden selv. Med den her sweater behøver du ikke at trække i julemandskostumet, hvis du skal agere julemand, og derudover er det med denne julesweater faktisk socialt acceptabelt at lege julemand hver dag hele december.

Julesweateren har en lækker og klar rød farve, og så er der både bælte, knapper og andre fine detaljer strikket ind i trøjen. Knapperne er selvfølgelig pomponer, som er i 3D-effekt (det bliver ikke bedre). Man skulle tro, at det peakede ved 3D-knapperne, men der tager du fejl. Julesweateren har nemlig også lommer, så du kan gemme alverdens ting deri. Eller varme fingrene i den kolde tid. Hvis man har lyst til at gå all in på julesweaters, er dette klart en klassiker, som vi mener alle burde have i deres garderobe.

Har du mod på at tage endnu en amerikansk tradition til dig, så anbefaler vi, at du køber to: en til dig, og en til din udkårne. Derefter kan I tage nogle forfærdeligt cheesy billeder, som I kan sende ud til hele familien som julekort (om det bliver med en ironisk distance eller med hjerte og sjæl, er helt op til dig selv).

Skal du have en lækker julesweater, så køb de flotteste hos danske jule-sweaters.dk Se deres juletilbud ved at klikke her