Holidays are coming juletrøje til julefrokosten

Pris: 299,-

Holidays are coming juletrøje

Her får du en sweater, som du vil kunne have på hele december. Denne Holidays are coming juletrøje passer til alt, og det mener vi. Med det søde citat “Holidays are coming”, er du ydermere garanteret, at juletrøjen er 100% politisk korrekt, så du kan bære den med absolut god samvittighed, velvidende at du er et orienteret, intellektuelt og velmenende menneske.

Hvis man så er lidt af en connaisseur, vil man vide, at citatet stammer fra sangen Wonderful Dream, også kendt som Holidays are coming (som de fleste af os nok må indrømme, at vi kender fra Coca-Colas julekampagner). Det viser sig da også, at denne juletrøje er en ren hyldest til Coca-Cola, hvilket afsløres af Coca-Cola lastbilen. Så hvis du ikke har noget behov for at have hverken Rudolf eller Julemanden på din musthave juletrøje, så kunne denne enormt cheesy Coca-Cola juletrøje måske være noget for dig.

Selvom julesweateren her svømmer i symbolik og referencer, så befinder den sig stadig i den mere harmløse ende af skalaen, hvad angår julesweaters. Hvis du endnu ikke er klar til at løbe med al opmærksomheden ved den næste familiekomsammen (men stadig gerne vil have bare lidt), så er denne sweater et solidt bud på et godt basiselement til din jule garderobe.

Du kan selvfølgelig altid udvide dit repertoire, og hvis du skal holde jul med din udkårne, kan vi kun anbefale, at du giver hende en matchende julesweater. Kvinder vil nemlig have kreative mænd, som virkelig går op i at finde den perfekte gave. Så få pengene retur, hvis du allerede har købt noget, som hun rent faktisk ønsker sig, og giv hende en charmerende, matchende juletrøje i stedet. Det var så lidt.

Skal du have en lækker julesweater, så køb de flotteste hos danske jule-sweaters.dk Se deres juletilbud ved at klikke her