Happy Birthday, Jesus julesweater

Set til 299,-

Happy Birthday, Jesus julesweater

Synes du, at julen er blevet en tid, hvor kapitalisterne udnytter folket? Hvor materialismen har taget styringen? Hvor alt handler om gaver, og ikke den kærlighed vi burde give til hinanden? Mener du, at vi bør søge tilbage, til hvad julen i virkeligheden handler om? Så har vi her den perfekte julesweater til dig.

Hvis du er træt af kommercialiseringen af julen og i stedet ønsker at vende tilbage til de gamle dyder, så er denne sweater et godt sted at starte. Sweateren “Happy Birthday, Jesus”, minder nemlig os alle sammen om, hvorfor det egentlig er, at vi holder jul. På den måde kan du videregive dit budskab, til alle du møder på din vej. Nemt! Og så er det selvfølgelig en fashionabel måde at gøre det på, det må du indrømme.

Tænker du derimod “hov vent, man har da fundet ud af, at Jesus slet ikke blev født i december?”. Så er der selvfølgelig også mulighed for, at du kan bære julesweateren med en ironisk distance. Det vil med garanti gøre dig til en populær herre, for ironi skulle efter sigende være det sidste nye.

Uanset hvad dine hensigter med denne charmerende juletrøje er så lad den sprede glæde og smil omkring dig op til vores yndlings højtid. Med denne julesweater vil du garanteret skille dig ud fra mængden – lad dig eventuelt inspirere lidt af Nik & Jay, som altid prøver på at skille sig ud. Det kan du gøre ved at iklæde dig denne skøre og skønne julesweater (som måske er en kende kontroversiel) ved alle lejligheder op til jul og nyd den opmærksomhed, som den med garanti vil føre med sig! Hvis du vil skabe lidt ekstra spænding i dit liv, kan du jo tage den på, når du skal besøge din farmor, og se hvad der sker.

Skal du have en lækker julesweater, så køb de flotteste hos danske jule-sweaters.dk Se deres juletilbud ved at klikke her