Find din næste billige Yoda julesweater her på christmasjumper.dk

Set til 299,-

Yoda julesweater

Nej, den er ikke særlig feminin, ja, det er Yoda fra Star Wars og nej, den er heller ikke særlig køn. Men bør den være en del af dit jule garderobe alligevel? Her må svaret være et stort, rungende JA. Lad kraften være med dig og iklæd dig med stolthed denne Jedi-godkendte julesweater.

Denne julesweater er virkelig next level, hvad angår design, for the season to be jolly it is, så derfor buy this sweater you must! Sweateren er perfekt til dig, der enten ved super meget om Star Wars, eller dig der bare gerne vil være med på moden.

Sweateren er holdt i en julet mørkeblå farve, med detaljer af hvide snefnug, en halv X-wing, juletræer og selvfølgelig den kære mester Yoda. Iført en yderst usmagelig nissehue, som er toppet med en endnu mere usmagelig kvast, som ved ren 3D effekt stikker ud af trøjen! Wow! Julesweateren er officiel Star Wars merchandise, men derfor har den stadig et upassende, grænsende til det blasfemiske forhold til Yoda og Star Wars generelt. Vi er vilde med det! Citatet er holdt efter Yoda-grammatik – man skulle jo nødigt komme for langt fra det originale.

Har du en ven eller måske endda en udkåren, som du vil give en gave til under den søde højtid? Så drop de planer du har med hensyn til deres gaver. Dem du elsker vil have kreative og personlige gaver, så det bedste du kan gøre, er at holde dig så langt væk fra deres ønskesedler som overhovedet muligt – tænk ud af boksen! Ønskesedler er alligevel ren proforma. Køb istedet matchende julesweaters, hvis du vil give dem en gave, som virkelig kommer fra hjertet.

Skal du have en lækker julesweater, så køb de flotteste hos danske jule-sweaters.dk Se deres juletilbud ved at klikke her