Køb din røde Rudolph julesweater med snefnug på maven her på christmasjumper.dk

Set til 299,-

Rudolf juletrøje

Hvis du ikke allerede er hoppet med på dillen hvad angår julestrøjer, så er denne Rudolf juletrøje din billet ind! Julesweaters og juletrøjer er stadig ikke allemandseje, så du kan stadig nå at være blandt de første (ingen pres, du bliver ikke den allerførste).

Juletrøjen her er langt fra diskret. Trøjen har en lækker rød farve, en strikket finish, hvide detaljer i form af snefnug og sne og sidst men ikke mindst: så har den en enormt kikset Rudolf midt på maven. What’s not to love, spørger vi bare!

Julestrikken her passer til alle lejligheder, og det mener vi. Hvad end du skal til julefrokost med familien eller arbejdet, så er denne sweater et oplagt valg. Du slipper for både spandex og stram-ind-underbukser samt kjolen, som du alligevel ikke gider at have på. I stedet kan du smyge denne vamsede sweater om din vinterblege krop og alligevel få positiv opmærksomhed. Samtidig behøver du ikke at overveje, hvilket outfit der ser mest professionelt ud, eller om din familie nu endelig vil tage dig alvorligt.

Det gør de jo ikke alligevel, og så kan du lige så hoppe i noget behageligt, som samtidig nok skal bringe et smil på læben hos de fleste. Med mindre du er i familie med Ebenezer Scrooge eller Grinchen, men hvad er chancen også for det. I så fald kan du jo købe en matchende sweater til dem, det skal nok sprede juleglæden!

Se udvalget af juletrøjer samt julesweaters hos jule-sweaters.dk

 

Skal du have en lækker julesweater, så køb de flotteste hos danske jule-sweaters.dk Se deres juletilbud ved at klikke her