Holidays are coming julesweater

Pris: 299,-

Holidays are coming

Er du også fanget imellem at synes, at julesweateren er så grim, at den er sød? Eller at den bare er det ultimative udtryk for juleglæde og juleånd? Vi er sådan set ligeglade med, hvad din holdning til julesweatere er, det er altså noget, som du må finde ud af med dig selv. Og helt ærligt, er det ikke også ligegyldigt? Du kommer jo til at gå med dem alligevel. Her finder du et godt bud på dette års musthave inden for julesweatere, som enhver kvinde med respekt for sig selv bør have i sin garderobe.

Nej, det er ikke sikkert, at du som stilsikker og elegant kvinde vil synes, at denne smukke julesweater vil være passende at iklæde sig ved alle lejligheder, men julen er hjerternes fest, så vi synes, du skal gøre det alligevel. Måske du burde overveje at have en ny julesweater til hver dag op til jul? Det er i hvert fald klart investeringen værd.

Denne julesweater er holdt i et forholdsvist simpelt design, som leder tankerne hen på Coca-Cola. Citatet på sweateren er nemlig fra sangen Wonderful Dream, bedre kendt som Holidays are coming, som er fra Coca Colas julekampagne. Dertil er der midt på sweaterens ellers drømmende landskab en af de røde Coca-Cola lastbiler (hvilket er ret afslørende).

Julesweateren er derudover perfekt til dig, som ønsker at holde dig total politisk neutral. Du undgår både Julemænd, Jesus og Nisser, og citatet er samtidig så politisk korrekt, som noget kan være. På den måde kan du tænke på dig selv som et godt, intellektuelt og oplyst menneske. Selv tak.

Vælger du at investere i denne diskrete hyldest til Coca-Cola, gør du faktisk dig selv en kæmpe tjeneste. Det vil nemlig være tøjkrisens endeligt. Du gider jo alligevel ikke at stadse dig ud i en kjole med glimmer, bare fordi du skal til julefrokost. Med denne smækre sag er det bare på med sweateren og ud af døren, hvad end du skal til julefrokost på jobbet eller bage småkager med ungerne. Se det store udvalg af julesweaters på jule-sweaters.dk

Skal du have en lækker julesweater, så køb de flotteste hos danske jule-sweaters.dk Se deres juletilbud ved at klikke her