Boohoo Plus Gingerbread Man Christmas Jumper

Set til 299,-

Boohoo Plus Gingerbread Man

Julesweateren her er i den mere diskrete ende af skalaen, så den kan bruges ved stort set alle lejligheder. Du slipper for, at folk kommer inden for den accepterede intimsfære, men du er samtidig garanteret beundrende blikke samt et kompliment eller to. Sweateren her er derfor perfekt, hvis du endnu ikke er klar på, at gå planken ud og investere i 3D-julesweaters, eller bare gerne vil have et mere hverdagsvenligt look.

Kvinder elsker Instagram, sådan er det bare. Og den her sweater er enormt Instagram-venlig. Så når du har bagt perfekte brunkager, som bare skal direkte på Insta (efter en god redigering selvfølgelig), så er denne røde julesweater perfekt, når du skal tage den ultimative selfie, men dine perfekt bagte småkager. Sweateren er derudover både lun og vamset, så den er også god, når du kravler alene under dynen og ser Bridget Jones, mens du græder over din egen elendighed (og trøster dig selv ved at spise alle småkagerne).

Selvom julesweateren nok aldrig kommer på forsiden af Vogue, så må vi indrømme, at den faktisk er lidt sød.

Se det store udvalg af julesweaters til kvinder på jule-sweaters.dk

Skal du have en lækker julesweater, så køb de flotteste hos danske jule-sweaters.dk Se deres juletilbud ved at klikke her