alf julesweater

Set til 304,-

Alf julesweater

Her er den ultimative julesweater til selfie-dronningen. Hvis du ikke kan få nok af at tage billeder af dig selv, men mangler en god undskyldning for at gøre det, så har vi her løsningen på dit problem. Ingen vil nemlig bebrejde dig for at knipse løs og tage selfies, så længe du har denne #Elfie sweater på.

Ifølge dansk tradition er julemandens hjælpere nisser, hvorimod det i USA er almen viden, at det er “elfs”, der troligt får julemanden igennem den travle juletid. Den danske udgave er alfer, som ofte er karakteriseret ved deres grønne outfit, spidse sko og stribede strømper. På denne sweater er kroppen af en alf fint placeret, så dit hoved udgør det manglende hoved på alfen. Derudover fortæller sweateren dig praktisk talt, hvad du skal gøre ved hjælp af teksten #ELFIE, som er et smart ordspil på selfie (ja, de har været både sjove og kreative med deres ordspil).

Så frem med den selfiestang, som du siger, du ikke har og knips løs! Det bliver en jul, du sjældent vil glemme. Hvis du vil gøre denne jul endnu mere mindeværdig, så køb en Alf julesweater til hele familien – sikke et familieportræt det ville blive. Vi krummer allerede tæer bare ved tanken om, hvor kikset og corny det bliver.

Denne Alf julesweater er perfekt til dig, som bare gerne vil bruge julen på at ignorere din familie, og snappe de bedste selfies, og denne sweater giver dig den ultimative undskyldning for at gøre det. Hvad siger du så miss selfie queen. Sweateren er selvfølgelig holdt i de helt rigtige julenuancer rød og grøn, hvilket er en kombination, som klæder de færreste. Julesweateren er udover at være tudegrim og cheesy dejlig blød og vamset i en strikket kvalitet. Se det store udvalg af julesweaters til kvinder på jule-sweaters.dk

Skal du have en lækker julesweater, så køb de flotteste hos danske jule-sweaters.dk Se deres juletilbud ved at klikke her