Køb din næste billige Holidays are coming julesweater her

Set til 176,-

Holidays are coming julesweater

Hvis du som spelt-mor forsøger at holde dine børn fra det farlige sukker og syntetiske drikke såsom Coca-Cola, så er her den ultimative måde at gnide salt i såret på: Giv dit barn en Holidays are coming julesweater, som er en hyldest til Coca-Cola forklædt som sød julesweater. Ej, du skal selvfølgelig give dit barn en sød julesweater for at dyrke barnets rene juleglæde og ikke for at være nederdrægtig.

Det er i hvert fald sikkert, at vores barndom havde været i hvert fald 10 procent bedre, hvis vi havde fået lov at iklæde os en så lækker julesweater som denne blå sag. Overvej at få lov at se julekalender iført den her? Uvidende om hvor grim og kliche den er? Det må være ren lykke.

Derudover slipper du for at bruge tid på at vælge det helt moderigtige outfit til dit barn, når du skal til julefrokost med familien – du skal bare smide barnet i denne “Holidays are coming”, og problemet er løst! Du kan selvfølgelig også strikke julesweater selv, men helt ærligt – hvem har tid til det? Du sparer tiden, og den er lige så grim, som den du selv ville kunne lave.

Du kan også være den sejeste tante i byen, og vi er sikre på, at du opnår noget nær heltestatus, hvis du giver denne som jule- eller nissegave. Hvis du vil spare dig selv for stress og besvær i forsøget på at finde de helt rigtige gaver til resten af familien, så foreslår vi her hos Christmasjumper.dk, at du forærer hele familien matchende julesweaters. Hvordan kan det ikke være den ultimative gave?

Skal du have en lækker julesweater, så køb de flotteste hos danske jule-sweaters.dk Se deres juletilbud ved at klikke her