Merry Christmas julesweater

Set til 249,-

Merry Christmas ya filthy animal

Traditionen tro skal vi selvfølgelig se Alene Hjemme til jul. Og vi ville virkelig gerne kunne slænge os i sofaen med brunkager og gløgg iført denne sag, som hylder Kevin og hans bedrifter i filmen. Desværre er trøjen lige en tand for lille til os, da den fås i størrelser fra 3 til 13 år. Øv! Til gengæld er der simpelthen ikke noget sjovere end børn, der bander, så på den måde er det en win-win. Hvis du vil være med på moden til jul, burde du overveje at iføre dit barn denne lækre og lune Merry Christmas julesweater, som er prydet med kultcitatet fra Alene hjemme.

Der er flere gode grunde til, at du burde købe den her julesweater til dine børn: for det første så overvej lige, hvor fantastiske familiebillederne bliver i år, hvis dit barn er iført denne her? For det andet vil dit barn blive den mest baddass rolling i både børnehave og skole. For det tredje undgår du kriser og diskussioner inden julefrokoster, for dit barn skal jo bare have den her på. Vi kunne blive ved, men vi synes faktisk også, at Merry Christmas julesweateren taler for sig selv.

Julesweateren med “Merry christmas ya filthy animal”-citatet fås i mange forskellige størrelser, og så kan du få den i to klassiske farver: Rød og sort. Derudover er der på trøjen nogle fine, julede detaljer (så man ikke er i tvivl om, at det er en julesweater, hvis man har boet under en sten siden 80’erne) i form af snefnug, rensdyr og juletræer.

Se det store udvalg af julesweaters på jule-sweaters.dk hvor du kan finde forskellige flotte trøjer til både børn og voksne

Skal du have en lækker julesweater, så køb de flotteste hos danske jule-sweaters.dk Se deres juletilbud ved at klikke her