Charles Wilson julesweater

Set til 299,-

Charles Wilson julesweater

Charles Wilson julesweater

Hvis du først nu er på vej ind i julesweater-universet, er der selvfølgelig mulighed for, at du kan starte blidt ud. Hvis du endnu synes, at 3D effekter og løsthængende ornamenter er over grænsen, kan du også gå med en klassiker som denne i blå med hvide rensdyr og grønne juletræer (den er stadig grim). Der er også mulighed for andre mere diskrete valg.

Hvis du derimod føler mere for at gå planken ud, så vil vi gerne anbefale dig 3D Elf. Her får du virkelig noget for pengene, og sweateren er ikke kun varm og vamset, den forvandler dig også straks til en af julemandens søde hjælpere (hvis du kastede lidt op der, så ved du, at det virker). Med diverse 3D-effekter såsom bjælder, knapper og en slikstang, så stryger den her direkte ind på en topplacering over vores favorit julesweaters.

Et andet oplagt valg til dig, der virkelig har lyst til at skabe en meget naturlig og slet ikke søgt opmærksomhed omkring dig som person, er nogle af alle de andre muligheder – selvfølgelig med 3D-effekter. Du kan eksempelvis også vælge en sweater med en julemand med 3D halstørklæde (damerne vil elske det), en med Rudolf, hvis fine røde tud er i 3D, eller du er måske mere tiltrukket af meta-julesweateren, hvor en pingvin har en sweater på af sig selv, der har en en sweater på, der.. osv. Vi dømmer dig ikke for dit valg, men vi kan ikke garantere, at andre ikke gør det.

Skal du have en lækker julesweater, så køb de flotteste hos danske jule-sweaters.dk Se deres juletilbud ved at klikke her