Overvejer du at tage et lån for at få råd til dine gaver, så er det en god ide at du ved hvilke lån der er bedst, så du ikke træffer en dårlig beslutning og kommer til at få et dyrere lån end højest nødvendigt. Derfor har vi i denne artikel beskrevet 2 lånetyper så du kan få en ide om hvilke lån der er det bedste for dig. Der er naturligvis mange flere typer lån men vi har bare udvlalgt de mest kendte online lån så du du får en bedre viden omkring hvilke lån der er bedst. Lån penge nu hvis du skal nå at få pengene inden juleaften så du ikke står uden penge når du skal ud og købe dine gaver.

Nå lad os kigge på hvad de forskellige lånetyper er for nogle.

Hvad er et Forbrugslån?

Hvad er et Forbrugslån?

Hvis du gerne vil have et lån i banken som skal bruges til lidt af hvert, som f.eks. ferie, reperationer på bilen, møbler og lignende ting, så er et forbrugslån ofte det lån der bliver valgt som mulighed når man skal have lån i banken. Lån penge til det du har brug for med et forbrugslån. Du kan godt forvente at der er en højere ÅOP hos mange online låneudbydere end i banken, men ofte så er der også høje krav når man skal tage et forbrugslån i banken som gør at mange vælger alternative låneudbydere i stedet for. Lad os gå videre til nogle af de anderledes typer lån som er mere velegnet til de mindre lån.

Hvad er et Minilån?

Et minilån er den slags lån som man ofte tager hvis man har brug for de helt små lån. Lån 5000 kroner med et minilån da det oftest er den type lån hvor man får lov til at tage de helt små lån. Der er ofte nogle attraktive aftaler hvis man låner så små beløb som f.eks. at hvis man låner pengene og betaler indenfor 30 dage, så er der ingen renter eller gebyrer, men hvis du vælger at lade være med at betale til tiden, så kan du godt forvente at der kommer ret mange gebyrer på og at ÅOP’en stiger ret voldsomt.

 

Rate this post

Skal du have en lækker julesweater, så køb de flotteste hos danske jule-sweaters.dk Se deres juletilbud ved at klikke her