Star Wars julesweater inspireret fra Yoda

Set til 299,-

Star Wars julesweater

Buy this sweater you must, er hvad Yoda ville have fortalt dig.  Star Wars Julesweater er perfekt til dig, der er klar til at tage dine sweaters til et nyt level. Motivet er forholdsvist harmløst, men den vil noget – den kan noget. Det siges, at julen er hjerternes fest, men julen er også flæskestegens og sovsens fest, så hvorfor ikke på forhånd investere i en sweater, der er så grim, at den er charmerende, til at skjule den uundgåelige madbaby?

I Danmark har der ikke som sådan været nogen tradition for at bære julesweaters henover julen, men det er en stigende trend, hvilket vil sige, at du godt kan nå at være blandt firstmovers. Hvis du derimod ikke har lyst til at være med på noderne og få komplimenter i massevis af dine venner og familie, så skal du nok lige vente lidt. Vi anbefaler dog, at du i det mindste lige overvejer det, for udover den dekorative værdi, så er sweateren faktisk også både vamset og varm, hvilket jo bare indbyder til hygge.

Denne julesweater er prydet af karakteren Yoda, som er kendt fra kultfilmene Star Wars. Yoda har på denne strik fået en sød nissehue på, og så er han blevet påduttet et sukkersødt citat, selvfølgelig holdt i Yoda-stil. Man skulle nødigt blive blasfemisk omkring det. Nissehuen og citatet er til gengæld vildt autentisk, hvilket understreges af den pompon, der sidder der i.

Derudover er julesweateren beklædt med alt det obligatoriske: Sne, juletræer, en halv X-wing og et eller andet smart mønster. Hvis nørden i dig også mener, at Yoda praktisk talt er det samme som julemanden, så er der kun tilbage at sige:

May the force be with you.

Skal du have en lækker julesweater, så køb de flotteste hos danske jule-sweaters.dk Se deres juletilbud ved at klikke her