Last Christmas julesweater med snefnug og stjerner på maven

Set til 299,-

Last Christmas

Last Christmas med Wham! er blandt de mest spillede julesange hver evig eneste år – og det er da også en klassiker, som man kun kan elske. Men last christmas er også så meget andet, for hvad skete der egentlig sidste jul? Hvis du er så heldig at rende rundt med dine venners dybeste hemmeligheder, eller bare har lyst til at drille, så er det her den perfekte sweater til dig.

Den mørkeblå julesweatere har en skøn morbid humor, som kommer til udtryk i det påstrikkede citat “I know what you did last christmas”. På den måde leger julesweateren med samtlige dårlige teenage-gyserfilm, du nogensinde har set. Så hvis du har lyst til at tage tykt pis på både gysergenren og de mennesker, som du møder på din vej, så er denne julesweater en nem løsning. Samtidig er den lækker, vamset og varm – what’s not to love?!

Hvis du nogensinde har været til en firmajulefrokost, så ved du også, at det der sker til julefrokosten, det forbliver til julefrokosten. Derfor er denne sweater selvfølgelig også et oplagt valg til dette års julefrokost, så du rigtig kan prikke til dine kære kollegaer. Det vil med garanti hyle dem helt ud af den, og du kan bruge en hel aften i hjørnet med et skummelt, alvidende smil. Hvilket jo er en passende og overhovedet ikke mistænkelig opførsel ved alle sociale arrangementer. Så drop kjolen (som du alligevel ikke gider at have på), og hop i denne lækre strik!

Udover det lettere makabre citat (som også kan henvise til mindre ting end mord), så er julesweateren holdt i en klassisk stil med snefnug, stjerner og juletræer. Kontrasten imellem de klassiske julede detaljer og det gyselige intertekstuelle udsagn giver sweateren en skøn kontrast, der kun højner ironien.

Skal du have en lækker julesweater, så køb de flotteste hos danske jule-sweaters.dk Se deres juletilbud ved at klikke her