Klassisk rød og hvis julesweater med rensdyr

Set til 299-,

Klassisk Julesweater

Hvis du endnu ikke har selvtilliden til at kaste dig ud i en af de mere vilde og hæslige julesweatere, så kan det være, at denne er mere nede ad din boldgade. Sweateren her viber mere Sara Lund end tyk-dame-med-crocs-og-cameltoe-i-wallmart, hvilket vil sige, at du med denne udgave af en julesweater er på mere sikker grund. Denne klassiske julesweater her passer perfekt til en romantisk tur i en hytte i de norske (eller svenske) fjelde, hvor du i ægte reklame-stil kan sidde med din udkårne og drikke kakao foran pejsen (helst på et løveskind).

Skal du derimod ud at trekke på din romantiske getaway, så er sweateren også en rigtig multitasker. Den er nemlig også lækker, varm og vamset, og den strikkede kvalitet vil få dig til at ligne en, der er et naturtalent til trekking eller lange gåture i skoven, selvom du i virkeligheden bruger de fleste dage med sofa-dyne og Netflix.

Julesweateren kan på grund af sit diskrete design faktisk bruges ved alle lejligheder. Nogle ville måske være så dristige at sige, at den også kan bruges på andre tidspunkter end til jul. Sweateren findes med to forskellige designs: En med hvid baggrund, hvor der er små motiver af rensdyr, snefnug og hjerter, og en hvor det er omvendt.

Hvis du var en af dem, som for første gang i dit liv købte Ude og Hjemme for at få mønsteret på Sarah Lund sweateren, men fandt ud af at det at strikke, langt fra var din kompetence, så har du nu mulighed for at betale dig fra det.

Se det store udvalg af juletrøjer og julesweaters til kvinder og mænd på jule-sweaters.dk

Skal du have en lækker julesweater, så køb de flotteste hos danske jule-sweaters.dk Se deres juletilbud ved at klikke her