Minions julesweater

Set til 44,-

Minions julesweter

Er den ikke bare kær denne Minions julesweater :-)? Da Grusomme mig (på engelsk Despicable Me) kom ud tilbage i 2010, var der to ting, som for alvor brændte sig ind i folkets hjerter: sommerhittet Happy af Pharell og de elskelige små, åndssvage væsner Minions. Siden er der kommet flere film i Grusomme mig film-serien, men Minions blev så populære, at de som en anden Beyoncé formåede at løsrive sig fra deres eget koncept og fik deres egen film kun dedikeret til dem. Alle børn elsker minions, så derfor har vi på Christmasjumper.dk selvfølgelig også en Minions julesweater.

Vi garanterer dig, at dit barn vil være blandt de mest populære i børnehaven, hvis du sender ham eller hende afsted i denne ultimativt nuttede minions-sweater. For helt ærligt hvilket barn er ikke vilde med Minions? Vi er måske ved at have fået nok af de små gule væsner, men det er heldigvis heller ikke os, der skal have trøjen på.

Den julede Minions-sweater fås i størrelser fra 2 og op til 12 år, og så findes den i flere forskellige farver. Vi ved, hvor store holdninger børn har til deres tøj (bare rolig. Det er dig, der bestemmer), så hvis du vil holde dig på god fod med dine unger, var det måske en idé at vælge sweateren i deres yndlingsfarve. Vi siger det bare.

Se mange flere julesweaters på jule-sweaters.dk hvor der er et stort udvalg af julesweaters til børn og voksne

Skal du have en lækker julesweater, så køb de flotteste hos danske jule-sweaters.dk Se deres juletilbud ved at klikke her